Kita minangka perusahaan tekstil sing spesialisasi ing kabeh jinis klambi, klambi, celana wanita, blazer wanita, jaket wanita, parit wanita, jaket wanita, olahraga kaya hoodies, atasan lan celana ruangan saka katun nganti kain rajutan sintetis. Kita wis meh 20 taun pengalaman nggawe garmen lan kondhang amarga layanan blanja siji-sijine. Kita bangga nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan. Kita duwe industri ngerti lan komunikasi kanthi apik karo para klien sajrone siklus produksi. Kita uga fokus ing kualitas, sampeyan bisa dipercaya manawa pesenan bakal dikirim miturut spesifikasi lan dikirim tepat waktu. Kita bisa nindakake OEM lan ODM. Pusat sampling nawakake layanan desain sing unggul kanggo para klien. Kita bisa nyedhiyakake pesenan cilik lan khusus. Pabrik asosiasi kita bersertifikat BSCI lan dununge ing Shaoxing, Ningbo, Wenzhou sing ana ing zona ekonomi Shanghai / Hangzhou sing luwih gedhe kanthi akses sing gampang menyang kabeh pusat transportasi utama, manca lan domestik.